Mediakaos i foto…

Som noen kanskje fikk med seg i går, la jeg ut en adresse til ren bildeblogg. Et slags galleri. Ofte tar jeg MANGE bilder, og føler at ikke alt passer her. Men det er moro å vise frem likevel. Derfor la jeg mye ut i mediakaosfoto i går. Noen innlegg kommer jeg til å poste dobbelt, feks tutorials på fototing. Det er noen som har spurt hvordan jeg lager collagene – spesielt de jeg har lastet opp i headeren til den nye bildebloggen. De er laget på Surface, og windows. (pføy.. ) det er faktisk hardt å innrømme det, men jeg har ikke funnet et tilsvarende program til ios enda – som gjør samme jobben. I tillegg har Surface touchscreen, så det gjør jobben raskt og enkelt.

Jeg vet det er mange som driver med hobby, som følger bloggen – og da kan det ofte være behov for å vise frem flere ting, i ett bilde. Den klassiske grid collagen syns jeg er brutal og fæl. Så jeg liker denne løsningen mye bedre. Jeg har brukt denne løsningen mye. 

Jeg skal legge ut en steg for steg, senere 🙂 Stay tuned! 🙂 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..