Fotogalleri for Mediakaos

Når man blogger, så føler jeg det må være tekst med – til bildene. Det å mobilblogge er en mulighet til lite tekst. Men jeg føler likevel det må være med noe 🙂 Av og til savner jeg å bare laste opp bilder. Laste opp, og la det være med bildene. La bildene si sitt. Men i denne bloggen, er ikke det helt aktuelt. Denne skal inneholde både tekst, bilder og noe som er relevant for enten familien eller jobben. 🙂 

 

Derfor, har jeg opprettet en galleriblogg. Siden blogg.no ikke er helt kompatibelt med det jeg ønsket – et eget galleri, ble det en egen blogg for bilder. De fleste bildene vil du finne her også, men det kan hende det er flere bilder, og gjerne andre tema i fotogalleriet. Isåfall kommer jeg til å merke bloggen med det. På Facebook fortsetter jeg å linke, så du ikke trenger å huske de to forskjellige adressene. Det er kanskje mest for min egen del, denne ble opprettet – ikke vet jeg. Men uansett, den er på plass. Adressen er enkel, om  du husker url hit – mediakaos.blogg.no (evnt litt lenger for de som bruker mediakaos.no til vanlig) Bildebloggen ligger på mediakaosfoto.blogg.no

 

Moro om du vil følge meg der også 🙂 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..