Mitt kreative univers..

Mange vil vel tro at det er snakk om syrommet, når jeg benevner det slik. Og ja, der er også et kreativt univers. Men ikke på denne måten. Jeg er utrolig heldig. Ikke alle gleder seg vilt til å gå på jobb. Ikke alle kan sitte timesvis på kontoret, og føle at timene er kortere enn klokka viser. I går var jeg oppe kl 04, og i perioder hanglet hue temmelig hardt 🙂 Men så, så kommer jeg bak pulten min – og «hue løsner». Jeg elsker arbeidet, alt fra de tunge store oppgavene, håndtering av administrative ting, kreative prosjekter osv osv osv.. til de kjedelige korrekturtimene. Dagen ble avsluttet kl 20, og bena høyt. Et glass hvin og litt mer jobb fra hotellrommet, før jeg sloknet som en dupp kl 22 🙂 

I dag er det på igjen kl 07, og nå sitter jeg å skriver ut et par kontrakter, løser noen layoutoppgaver, og skal straks avslutte – vi skal snart ha oppsummering og gjøre klar for sommerfest. På fredag er 3 uker ferie, uten gips på foten, tomme filbokser, ingen butikkjobbing = en skikkelig sommerferie!

Eneste jeg skal, er å lese korrektur gjennom de siste sidene i den nye boken. Men det er kos. Har du fått ferie, eller står du på kanten til å ta ferie du også? 

 

2 kommentarer

 1. TIdlige morgener på deg……………….. men kanskje det er da man er mest opplagd og får ideer??!!!
  🙂
  Det er godt å ha en jobb en gleder seg til å møte dagen med 🙂
  Godt med litt ferie 🙂
  Min ferie starter om en uke 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..