Den perfekte….

Du skal sette i gang med det aller siste på prosjektet ditt. Finishen, den lille detaljen som teller – som skal avslutte. Enten om det er strikk eller søm, nå skal det perfeksjoneres. Men selv om man har et par kilo knapper – finner man de perfekte? Og har man nok? Noen som kjenner seg igjen? Det er frustrerende, og enten ikke finne the one – eller faktisk bare ha 1, av «the one». :-p 

Når vi er på reise, ender jeg ofte med å kjøpe litt knapper. Før var det mest søm, så da kjøpte jeg maks 6-7 knapper. Nå med strikking, og lengre jakker eller skjorter i sømverden, må antallet økes ser jeg. 

Jeg er så svak for «strikkeknappene». De finnes i forskjellige str og er så fine!!!! 

Men denne gangen gikk det. Anita hadde med seg knapper (!!!) til den hun strikket, og jeg hadde akkurat 10 knapper av stjerneknappene fra Marte Helgetun, og i en litt mindre størrelse enn på Wiolaen. Perfekt ! 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..