Wannado Klatrepark

I ettermiddag har vi vært innom storebror (Mediums) arbeidssted. Han arbeider i tillegg til skolen, på klatreparken. Et fantastisk sted, som anbefales alle, både små og store. Løypene er kjempeartige, og vel verdt et besøk. Barneløypa er fin for de under 140. Knøtta surrer rundt, og klatrer gjennom alene. 

Mens de små klatrer, er det kaffe og sveler for de voksne – og det er også grill der, om du planlegger en lang dag 🙂 De samme som driver klatreparken har også kajakk på Hove. Her kan du få timer, kurs +++ eller bare utleie. Genialt opplegg. Det er fint å ha slike ting i nærheten (5 – 10 min fra oss) når sommerferien, med sine lange uker snart inntar huset 🙂

Er du i området i sommer, så ta deg en tur. Det er utrolig flott aktivitet for alle sammen – og noe du ikke finner «overalt». Prisen er også helt fin, for en barnefamilie! Hyggelige mennesker (ikke bare fordi sønnen er der av og til) og flott område. Fint sted å senke pulsen litt, og roe ned mens ungene øker sin puls, og henger i trærne 🙂 

#hove #arendal #detskjer #barn #familie #aktivitet #klatrepark #wannado #mammaliv #aktivebarn #søndag #ute #sol #sommer

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..