Ung inspirasjon !

Side2 i Strikkemagasinet er morsom å lage. Spesielt fordi vi har en liten spalte der, hvor vi fremhever flinke håndarbeidsbloggere. I min følgeliste er det flere slike gode eksempler på inspirasjon. Sist utgave (nr6) tok jeg med Gretas hobby, en sjarmerende dame som har et imponerende produksjonstempo. 

I Strikkemagasin nr 7, er det en fantastisk flott ung dame med! Ikke bare imponerer hun meg med produksjonen sin, men også bildene! Høy kvalitet over hele bloggen! Jeg elsker bildene der hun setter sammen kjøpt og selvstrikket. Og ikke minst, unge strikkere! Love it! Iselin Mathilde kan du i tillegg til å finne henne i bloggverden, også treffe som ansatt i garnbutikk på Sørlandsenteret. En perfekt jobb til henne, vil jeg tro! Besøk gjerne bloggen hennes! 🙂 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..