Bye bye birdie

… by bye birdie, the motor birdie. Nå er sykkelen lagt ut for salg på Finn.no. Etter 2,5 takknemlige år, er ER5 forhåpentligvis snart på vei til nye eiere. Den er så fin! Liten og lett, og morsom å kjøre. Med nye dekk, og masse omsorg, deler og service venter den nå på ny eier. Kanskje en liten dame, som trenger en liten lav sykkel – som jeg gjorde den gang? 😉 

Det blir litt rart å sende denne her fra seg. I dag reiser scooteren avsted, som vi hadde i 2 uker? Medium ble forespeilt at det ikke ble noe oppkjøring til MC i sommer, og da ville han heller ta mopedlappen. Kjørelærer gav go – og dermed ble det plassert en scooter i garasjen. MEN! Så fikk han oppkjøring, OG i nær fremtid. Dermed skal scooteren ut igjen. 🙂 Men den er nå solgt, og skal til Kristiansand i kveld 🙂 Ikke helt lett å følge med på disse gutta alltid! 

Men hvorfor skal ER5 ut? VI har pr i dag 4 motorsykler og 1 scooter stående i garasjen. I morgen er det 5 motorsykler og ingen scooter. I dag kl 1530 skrev vi under på kontrakt, om ny sykkel! Jeg gleder meg som en unge, for det er jeg som skal få kjøre den nye! 🙂 Jeg skal sørge for å plage dere med bilder av den litt senere 🙂 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..