After rain comes?

…. soooooool! Weeehee! Sol og fint og og og og… man får litt ekstra energi av å stå opp til lys og solrik morgen? Dog, solrik er å ta litt hardt i, men sola ER der, under tynt skylag og skyene trekker stadig mer bort! 

En deilig kopp te, og litt jobb så er det avsted til Kristiansand. Jeg hadde håpet å svinge innom Sørlandssenteret for å se om flinke Iselin Mathilde var på jobb. Har de sjekket ut bloggen hennes? Om du liker å strikke, så gjør det ! Hun lager altså så nyyyydelige ting! Utrolig flink til å strikke! Hm, må tenke om jeg ikke har en ny kandidat til månedens bloggtips, i Strikkemagasinet her forresten.. 🙂 Men – uansett, ser ut til at tiden ikke helt strekker til i dag.. Men men, neste gang. 

Jeg har siklet på et nytt objektiv en stund, og håpet kanskje tiden strakk til, så jeg kunne få svingt innom Skandinavian Photo i helga – på vei til Lillehammer, for å se på det. (kjøpe det?) Mulig jeg burde kvitte meg med et par andre, som bare støver ned først, men tenk om  jeg får bruk for de? Herremin, er du også sånn? Tenk om, hvis atte, men fordi – og så blir de liggende ? 😛

Anyhow, er du interessert i foto. så se i kategorien «give away», der du kan vinne to flotte fotobøker 🙂 

Håper alle får en flott dag! 

 

2 kommentarer

  1. Her har solen også tittet frem, og jeg har hørt at det blir oppimot 16 grader senere, wii! jeg skal hvertfall ut å sole meg, hehe 😉
    Den bloggen skal jeg sjekke ut. Ha en fin dag videre ^^

    Liker

  2. Herlig bilde 🙂 ja jeg er og sånn hihih har en 50mm liggende som kanskje jeg bare må gi til jentungen hihi. Hvilken objektiv tenkte du på?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..