Klirrende anbefaling… !

Hver utgave av Strikkemagasinet og Symagasinet (1 gang pr mnd) skriver jeg en hilsen til side 2 i magasinene. Der legger vi også inn en kalender, med hva skjer, og en blogganbefaling! Unni i magisk liv bloggen – er så flink til å framsnakke bloggere! Og jeg, er en av de heldige, som så overraskende fant et innlegg om meg selv der. Det er jo så hyggelig å bli lagt merke til! 

Min måte å framsnakke i dag, er å vise frem side 2, i kommende Strikkemagasin ! 🙂 Der er nemlig en av bloggene, som jeg følger med. Gretashobby, er en fantastisk imponerende strikkedame! I en utrolig hastighet produserer hun de flottest ting, og i tillegg blogger hun aktivt. For meg som er over middels interessert i håndarbeidskategorien, er denne bloggen et dypdykk i inspirasjon. Innleggene er ofte med et glimt i øyet, og jeg koser meg når jeg blar meg gjennom bloggen til Greta. Verdt et besøk! 

 

#håndarbeid #hobby #blogganbefaling #fremsnakk #strikk #strikking #strikkemagasinet #altomhåndarbeide #jacobsenpublications #hobby #homemade #håndlaget #side2 #jobbmamma #mammaliv

 

4 kommentarer

  1. Hei, no vart eg stum. Og det skal som regel litt til. Sei meg er eg i neste blad og? Tusen tusen takk for fine ord. Veit ikkje korleis eg skal takle dette. Men får bare sei takk 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..