Se regndråper faller ….

Ja, overskrift og bilder sier vel alt? Det er regn, vått og lummert i lufta. Sola har gjemt seg, noe blomster og natur er glade for. Vi har sikkert godt av en pause vi også, egentlig 😛 Innevær, og lang morgen med sen frokost. Kan ikke bli bedre, nå – litt jobbing, før jeg har tenkt å lage en stabel pannekaker. Hue begynner såvidt å lande litt, men bare en ørliten maur – merker jeg velter lasset. Kanskje et tegn på at man er litt sliten.. 

Terapien – ro, sakte tekning og hobbyer! Foto, der bare jeg og tankene mine eksisterer og søm. Men sistnevnte krever litt mer tankevirksomhet og tålmodighet, så mulig det ventes litt med. 🙂 Håper alle har en flott søndag! 

 

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..