Dance into the night..

… hvertfall dagen. Knøtta skal på danseshow og avslutning for sesongen. Som den kontrollfreaken og stålsystemet jeg er og har… eh..la oss gå litt tilbake. Som den vimsete, uten kontroll på systemene jeg er, stod vi opp uten sort antrekk. Ja… og jeg begynte å tvile på hvor vellykket det er, og jakte på langermet sort trøye og tights – på denne tiden av året. 

Så, kan man være litt delt.. 

Er det en utelukkende positiv ting, når man litt uten håp om sorte stoffer – tusler ned i kjelleren og finner …. 3-4 potensielle varianter? Man får jo sydd antrekket, og i det stoffet jeg håpet på, men som jeg ikke kom på at jeg hadde. Har man da for mye, eller akkurat – siden man alltid er beredt da? :-p Slik snakker kanskje en ekte tekstilaholiker. 🙂 Men, Knøtta er klar og sendt på siste dansetrening med Cool Chics! 

Stoffet er fra krestoffer.dk, kjøpt på Alt om Håndarbeidmessen i Rødovre. Stoffet var tiltenkt en kjole, men nå ble det antrekk til minste i stedenfor! Mønstrene er fra AOH, og tidligere tegnet ut. Akkurat nå var jeg veldig glad for systemet med ferdigklippede mønsterdeler, i merkede poser. (Jeg kan ha orden om jeg vil… ) Ikke verdens mest spennende søm, men nødvendig. 1 time = danseantrekk 🙂 

 

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..