Når enden er god…

… er allting godt, og når dagen er god – er allting blått. Det var iallfall det blånissene en gang mente 🙂 Men her ble det ikke blått, men rosa. 🙂 

Når dagen ikke går som man vil, what so ever. Alt fra at man planlegger noen timer fri, for å komme ajour på private ting – men ender med å jobbe mer enn kanskje normalt. Utsetter middag, som mediapappa var så grei å overta, og utsetter gaveproblematikk – Lille skal i selskap…. da blir det litt hektisk til slutt. Dermed ble ungen levert i selskap, med kort og finstas på…. men uten gave. 

Den kom jeg med, da selskapet var over, og jentungen skulle hentes – men gaven ble levert! 

Har du dager eller perioder der du føler deg som Tårnfrid? For de som ikke kjenner til henne, søk henne opp på Youtube. En utrolig vittig figur, formet av Otto Jespersen. Jeg har vært der i hele dag. Man føler kroppen skyter fart, og psyken henger såvidt med som et forblåst slips. 😉

Mellom 15 og 1630 gikk alt galt. Første gaven gikk rett og slett i søpla. Ferdig brodert og montert. Men når navnet kommer opp ned, erme er montert feil osv osv er det bare å gi opp hele stressprosjektet. Kl 17 begynte jeg på ny. Hvilken ferierende hjernecelle som overbeviste de resterende cellene – at det ville bli ferdig på 30 minutt, vites ikke! Men avtalen om sen levering var ok for Lille, og derfra gikk ting greit. 

Ned med skuldrene, tre maskinene om igjen, finne roen og puste med magen! Nå ordner ting seg. Antrekket blir klippet ut, montert og silhouetten skrudd på…Jeg sydde på B560 i dag, og jeg må nok en gang, bare si at den er så fantastisk! Stille, syr mykt som smør (nesten mykere enn B780… oi oi ) og den er presis. Jeg liker denne kjempegodt!  

Det sies at verktøyet er halve jobben. Jeg fikk et fantastisk verktøy til jul, trådløst strykejern – som jeg elsker. Og som jeg klarte å stryke vinylen feil med i dag. Med andre ord, det glitrer pent under det nå… 

Men men… kortbukse/piratbukse er sydd i isoli, med gullbokstaver på. Pga at jeg ikke kom på at lengden ble noe kortere, ble det knapt med plass. Løsningen ble å sette de oppå hverandre og lage litt liv. Dog er det nok ikke helt lett å se navnet med en gang. Men men, kanskje ikke noe minus i seg selv. 🙂 

Stoffer her og derfra – Syfestivalen i Stockholm, Textart, Jydsk Stoflager og vinyl fra Glade Grodan. Trusestrikken er fra Jydsk Stoflager, dobbel FOE med picotkant. 

Så nå, bena høyt og et glass vin – etter at de minste er i seng… 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..