Borte bra – men hjemme best?

Hvorvidt uttrykket er sant, er en annen ting. For noen er det nok korrekt, og for andre – mindre korrekt 🙂 Jeg har knapt fryst siden jeg kom hjem fra Nicaragua. Svettetokter i nesten 40 grader, lærer en å sette pris på litt kjøligere temperaturer. Om ikke, kaldt – så kjøligere iallfall 🙂 I dag endte vi på Hove, et nydelig sted rett ved oss. Mange har kanskje hørt om Hovefestivalen? Begge guttene jobber der ute. En i søndagsbuffeen og den andre i klatreparken. Men vi var å nøt lekeområdene, og fikk en flott dag ute.

For en gang skyld, husket jeg kamera. Det er ikke alltid jeg husker det i privat regi – men i dag ble det både tid og riktige motiver, for litt fotolek. Canon 7D mark II er fantastisk kamera, som jeg elsker. Med 85mm linsa blir det fine bilder, en fin investering. 

Jeg snek meg en liten tur bortom klatreparken, før vi spiste middag. Fikk tittet litt på Medium som jobbet, og familier som slengte seg rundt i taubanene. Det ser unektelig litt moro ut, selv for en med høydeskrekk. 🙂 

Tenk at det bare er 6 uker til sommerferie for ungene! Vi reiser til Bulgaria og enda mer bad og sol. Tiden løper fra oss, så fort at det er helt sykt. Det er ca 2 måneder til «fryktlausfestivalen», det samme som x-camp – extremesport leir. Jumbo var på dette, for et par år siden, og sov i 2-3 døgn etterpå. Effektivt, moro og utmattende for tenåringer. Moro at de får til nye ting, her lokalt 🙂 

Håper du har hatt en flott dag ! 

#canon #mediakaos #canon7DmarkII #canon85mm #foto #bilder #natur #liv #mammablogg #jobbmamma #fotoliv #hobby

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..