Kveldsro med sol og vår..

Kveldsroen begynner å falle over oss, og jobbunken synker. Heldigvis… Solen skinner enda, tenk det – snart 2030 og sola både viser seg, og varmer litt fortsatt. Tankene er begynt å svirre rundt kofferten, og at jeg muligens burde pakke den snart. 🙂 Skjemaer og pass er klar, vaksinasjonspass er klart – så det er vel egentlig bare å finne frem sommerboksen, og fiske frem noen shorts og topper. Sandaler, må jeg lete etter i morgen. De gamle, bokstavelig talt – en del år gamle, ble kastet i vinter 🙂 

Bildene under vekker gode minner. Nederste er av knøtta – altså 7 år gammelt 🙂 Nestnederst er rundt samme alder. På denne tiden drev jeg å lærte meg DSLR. Mitt første avanserte digitalspeilrefleks, kom i hus i 2006. Siden dengang har jeg hatt stor glede av å knipse. Minuset med digitalt, er at man fremkaller mye mindre. Guttene har vi masse fine album til, og Lille har et par. Men jo eldre de blir og knøtta – desverre ikke like mye «håndfaste» album. Derimot er det titusener med bilder i både skyer, disker og diverse 🙂 Det er moro å se gjennom gamle bilder. Spesielt når man leter etter noen som presenterer noe – som her… våren. 

På denne tiden vannmerket jeg bildene mine. Det sluttet jeg med for en del år siden. Jeg har blogget i mange år, i starten fant jeg en del av bildene mine rundt på nett. Det var før det ble skikkelig fokus på copyright og opphav. Det er ikke direkte pent… hehe..

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..