Jeg elsker våren !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er noe helt spesielt med våren. Selv om sommeren er den varme og fine årstiden, gjør våren noen med meg. Solen titter frem og skaper forhåpninger, spirer gror og viser optimisme i fargerike kronblader. Det er magisk! Det å være ute i morgentimene, kan være helt fantastisk på denne tiden. Her var det 15,5 varmegrad kl 14 i går, og det ser ut til å bli en nydelig dag – i dag også. Pga varmen, sjokkspirer blomster, busker og trær rundt oss – og det er så deilig å se på! 

Lille fikk seg ny sykkel i går. Med sparepenger arbeidspenger og forskudd på bursdagsgave fra bestene – fikk hun seg ny, stor nok sykkel. Stolt syklet hun avsted til skolen i dag, med ny sykkel og lås.. 🙂 Det er også et slags vårtegn, syklende barn, trampolinen full av barn etter leksetid. Deilig? 😉 

Blomster og trær er kanskje noe av det som får meg mest i vårstemning. Elsker å ta bilder, og fange lys og detaljer. Det er bare synd at tiden, ikke tillater så mange turene i skog og mark som før. Men, kamera lades for fullt nå – det skal være med på turen. Flere kamera skal være med. Den evige jakten etter ladere og adaptere starter nå 🙂 

Håper alle får en flott dag ! 

 

10 kommentarer

  1. Fine bilder Tone Irèn! 🙂 Og så herlig å se at det spirer og gror hos dere. Nyt finværet!
    I Trøndelag er det surt og kaldt i dag, med vind og regn. Ikke mye grønt her enda.. Men det kommer! Og dèt gleder jeg meg til! 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..