Krampeinnspurt med strikkefavoritter

En fantastisk helg er over. Med mammakveld for 4 trinn, Tour de Vin og 78 årsfeiring for pappa. Utrolig hva man kan få skviset inn på en helg? Med god hjelp kom jeg i mål med klargjøring til mammakveld på fredag, og kl 19 var alle på plass. 

Nå er det bare 5 !! dager til jeg sitter på flyet mot Nicaragua. 24t reise, blir lang men morsomt å komme avsted. Jeg er så spent! Og kjenner kanskje, nå – mer enn noengang at jeg er spent, grugleder meg og alt på en gang 🙂 

Mot avreise, er det intens jobbing, for å komme i mål. Uka er helt fylt opp, av både jobb og familieting som må i boks – før jeg tar avsted! I dag er det Strikk0616 som redigeres. Det gir meg skikkelig sommerfeeling å arbeide med disse, og jeg gleder meg til sommeren! 

 

5 kommentarer

 1. Guri malla, så fort tiden går! Bare 5 dager til du reiser!…
  Håper du får gjort alt du tenker før avreise, og uten at du sliter deg helt ut! ❤

  Liker

  • Unni: JA, det er helt uforståelig! Man burde vel sjekke at man har alt man trenger etterhvert 😛 Litt usikker på om metoden min er så bra på denne turen (pakke morgenen jeg drar 😛 ) Jeg gjør nok det, lander som regel – selv om fjøra spruter og bena blir forstuet.. hehe, ingen elegant landing i slike perioder 🙂 ❤

   Liker

 2. SV: Det viktigste er vel å ha alle reiseopplysninger, pass og penger +forsikring klart! Evt. vaksiner, med det har du sikkert under kontroll!? 😉
  Resten går sikkert av seg selv/ kan du klare deg uten!? Men JEG hadde ikke greid det.. :-p Jeg hadde nok vært ferdigpakket den dagen jeg visste at jeg skulle dra! 😉 Bra vi er forskjellige!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..