So much to do..

Dagene raser avsted for min del! Tidsplanen for Nicaragua er på plass, alt annet praktisk nærmer seg, og i morgen er det kun 1 uke til avreise. Det vil også si, at det er en uke der alt skal leveres inn og jeg skal ligge i forkant! Dermed er det duket for hektiske dager! I morgen er det min tur til å ha mammakveld, og jeg satser på at dagen går knirkefritt – og jeg får gjort alt jeg håper, innen førstemann kommer inn døra i morgen kveld! 

Jeg fikk masse spennende i posten i dag. To pakker, fra to forskjellige verdener – kan man si det? Sminke fra jane iredale og fadderbarn informasjon! 🙂 For de som venter i spenning på mer blogging om Plan Norge turen – det kommer i morgen. Håper å få noen skikkelig bloggtidshull da! 🙂 

Mens jeg jobber – så er det moro å vise noen av favorittene mine, i det magasinet jeg jobber med nå. Og den flotte damen på bildet over her (Mørk, Lene) er en av mine overordnede. Sjefsredaktør, kul tittel? Får min redaktørtittel til å bli puslete.. hehehe.. 🙂 Verdens beste sjefredaktør –  helt objektivt sagt selvfølgelig 😛 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..