The big different…

Jeg har skrevet før at jeg av og til ergrer meg over #denfølelsen. Fordi det bare står #denfølelsen. Ja over hva da? Supert, negativt, positivt – whaaat? 🙂 For min del er den passende i dag. 2 hesper garn ble kjøpt – og det var de to siste som var i nettbutikken. Lykkelig, fordi jeg trenger 1,5 kjøpte jeg de, og venter spent. Ikke nok med at denne genseren er 3 forsøket på ryggen, men så kommer altså disse nøstene. De er ikke akkurat like…

*dåne*

De er utrolig vidt forskjellige. Og jeg er ikke helt sikker på om det beste hadde vært å kansellere bestillingen, eller om det er forsøket verdt. Fortsette og håpe man har nok garn i det ene. Men altså.. 

Er jeg storforlangende, om butikken kunne sagt fra? Når man bestiller to nøster i etterkant er jeg klar over at det kan være fargeforskjell til de to jeg har. Men, ikke på hver sitt? Tenkte betjeningen at jeg skulle lage to luer? 🙂 Jaja… jeg begynner å miste litt motet på hele genseren…. 

 

8 kommentarer

  1. Hei. Det går ikkje and. Når du bestiller fra butikken så sender dei sjølvsagt hesper med lik innfarging. Ellers må dei hvertfall spørre deg på forhånd om det er greit med forskjellig innfarging. Kan bli ein fargerik genser dette her. Eller nyansefull . Håper det går bra. klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..