Enkelt og supergodt

Rema1000 sine middag for under 100 lappen er geniale! Jeg liker de utrolig godt, og med våre vaner – handler jeg ikke inn dobbelt (fordi vi er 6 og oppskriftene er for 2+2) men samler to oppskrifter med noenlunde samme tilbehør, og kjøper «1 1/2». Da holder grønnsaksposene feks til 2 middager, med annet kjøtt til. Evnt råvarene som er oppgitt i mengden (i appen) Elsker dette. I dag står scampi på meny, men med hjemmelaget saus. Ellers kan du få poser med saus til 10,- For vår familie, kommer denne middagen på ca 120 kr. Genialt? 🙂 Bruker du Rema1000 sin under hundrelappen system? Evnt appen? 

Innlegget er ikke sponset, hehe… bare et hverdagstips til storfamilien. Evnt liten familie 🙂 

 

 

3 kommentarer

  1. Jeg bruker ikke appen for jeg har det hver dag foran meg haha Jobber jo daglig i disse diskene så jeg kan oppskriften bare å se plakaten som henger over diskene :p Men jeg er storfan av Rema 1000 sin middag under 100lappen 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..