Bil – det dyreste barnet?

Man kan jammen undre om det ikke det stemmer. Bilen trenger på samme måte som barna, omsorg, «mat» og litt kjærlighet. For 2 år siden var jeg på Jaren (15 min fra Gjøvik) og hentet denne bilen. Bilen er litt over 3 år gammel, og en drøm å kjøre. En MB B-klasse. Men jammen har den kostet litt… 

Jeg triller i overkant mange kilometer pr år. En god del over gjennomsnittsføreren – vil jeg tro, pga jobben. Når man triller rundt 40 000 i året, er nok det mer enn den normale husmoren triller. 🙂 Med andre ord, må man beregne litt mer utgifter – enn på en «normaltkjørt» 3,5 år gammel bil 🙂 

Bilen har lagd skrapelyd i påsken. En lyd som skar seg inn i ryggmargen og lommeboka begynte å vri seg litt. I dag ble bilen satt inn på verksted, for å sjekke denne (dyre) lyden – og jammen meg… et femsifret beløp for å få den ut igjen… 

Så om man kaller Ben min, for det 5 barnet – er den desidert dyrest av barna, denne måneden. Samtidig som jeg satt å kikket over utgifter i dag, kom Jumbo og trengte nye sko. Hehe… nå er det straks vår, og det er bare å åpne slusene, pengeslusene – har du det slik? Vår og høst, er påfyll av stæjs, sko, jakker, klær m.m 

Godt man liker å shoppe? :-p 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..