Bokshopping på amazon

Selv om jeg mottar bøker i bøtter og spann, i løpet av kalenderår – og magasiner, er det vanskelig å la være. Hva? La være å shoppe… shoppe bøker, nye magasiner, det kommer stadig noe inn over dørstokken. Nå er det 3 bøker på vei til meg, fra amazon.com. Jeg elsker amazon. Lav frakt, og billige bøker, og bøker er momsfritt inn til Norge – lite avansert og lærerikt :-p 

Gertis sine bøker er fine. Jeg har et par fra før, og de inneholder masse fine mønster! Og når jeg så Ultimate dress book, ble den lagt i kurven ganske kjapt. 🙂 Det samme gjaldt en artig bok om den lille sorte, og en «hurtigbok» i kjolesøm. Spennende å se hvordan disse er, når de kommer. Estimert tid er 4 April, noe som ikke er ille, med tanke på at de ble bestilt i påsken. Mens jeg bestilte disse, så jeg at det kommer enda en ny bok i serien «the sewing bee». Den engelske, opprinnelige «symesterskap» serien. De har tidligere gitt ut 3 bøker i serien, samt at den kvinnelige dommeren har gitt ut 2-3 «Bibler» i tillegg. Fine bøker det også. Og selvfølgelig, godt plassert i bokhylla mi. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..