Dag 1 er over….

Først av alt! De som venter på bilder og mer detaljert rapport, det kommer! Men jeg har ikke prioritert å fyre opp laptopen, og overføre kamerabilder enda.

En stk bh er prøvd på, og må justeres kraftig. 🙂 Men det er jo nettopp derfor man er her! Mens andre kanskje tenker, "ååå så surt" tenker jeg faktisk "pytt sann" (for en gang skyld :-p) Det er nettopp derfor man går på kurs – fordi man ikke passer rett inn i boksen, og trenger litt tilpasning. Så i morgen er det friskt mot og nye oppgaver.

Jeg er overbevist om at jeg kommer til å trille hjem! Det er helt fantastisk å være gjest her, og kokken Lillebror disker opp med den lekreste maten, og drikke ++ kveldene fyker avsted, og før man vet ordet av det – er nok en dag med hyggelige verter over.

På kurset var det noen som kommenterte formene, med god mat, kaffe og godteri (fika). Men rund er da også en form! Det tenker iallefall jeg, etter denne helgen. For en gjestfrihet og herlig par – unike mennesker! 🙂

Det var noen som spurte om jeg sov på rom med sjampis, ja det gjør jeg. Hehe…. Og ikke hvilken som helst!

Jeg svimer litt av, med bilder av en koppeske – som jeg la merke til i kveld 🙂 God natt fra Haninge

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..