Malabrigo – årgangsgarn til pers…

Jeg har ikke bare stoff og tekstiler, som lider av god gammel årgangtendenser. Jeg har også en del garn. Akkurat dette garnet, var tiltenkt en spesiell genser, men så.. ble det ikke noe av den gitt. Og foreløpig ingen planer om å strikke den heller.. huff. Men nå! I dag satt jeg å redigerte Kreativ Strikk 02, som går i trykk når som helst – og er å kjøpe i hylla. Der falt jeg pladask for en genser! Garnet var nooooe tykt (50m pr 50 gr) På pinne 4,5 vil den bli rimelig kompakt. Etter litt dreven kompetansehjelp fra en av de tidligere damene fra Masker & Sting (Strikkebutikken jeg eide i 4 år) ble jeg klok nok, til å våge frem Malabrigo garnet. (som har ligget noen år i esken) Det passer med strikkefastheten – dog vil det bli en mindre tykk genser, men det gjør ikke noe. Så tykk som oppskriften sier, så er det ikke sikkert at jeg hadde brukt den så mye (har desverre en del strikk i skapet, som ikke blir brukt) 

Så nå er planen å ha med pinner på reise. (en stund siden sist) og ignorere de to andre prosjektene som ligger på vent.. nei vent, tre.. huff. En av de må bli ferdig? Jajajajajaa.. en gang… det er mer moro med nye ting, hvis de blir ferdige.. :-p Er det noen som er enige? Eller gjør du alltid alt ferdig, med en gang? 

Likte du genseren? 

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..