Interesse for BHkurs?

Den här kursen är en av de bästa klasser du kommer att gå. Vi säger «om du kan sätta in en ärm i en skjorta, så kan du sy BH». Efter att ha provat fram din unika storlek och bygel (vilken är viktigast i grunden till en välsittande BH) ? lär du dig många professionella bh-sömnads tekniker. Tanken är att när kursen är slut, har du ett anpassat mönster till dig och en vit egen sydd BH.

Som jeg har nevnt før, skal jeg på kurs til Bodil i morgen, hos Bwear. Kurset er i Stockholm og på Facebook gruppen min, har flere spurt om hvor kurset er. Det er forståelig at Stockholm ikke er like enkelt for alle. 

Nå har jeg sjekket med Bodil, om hun kunne tenke seg å pakke ned saker og ting, og komme til Norge og holde kurs. Og det kunne hun tenke seg! Så da er spørsmålet: er det noe av interesse? For da kan vi samle sammen, og lage til et kurs – sentralt (mulig Oslo er enklest) slik at flest mulig, fra hele landet kan delta. Jeg tenker at et høstkurs, er det beste – slik at man får litt tid til å melde seg på! 🙂 I første omgang, må vi sjekke interessen for det, og så komme tilbake med sted og pris. Mulig vi kunne fått til et samarbeid, med en butikk eller utsalg – istedenfor hotell. Men det kommer jeg tilbake til. 

 

Så, kunne du tenke deg et kurs? 

For 2 dagers kurs, inkl alle materialer – betaler jeg ca. 2400,- Prisen må nok ligge rundt der, for et slikt kurs her i Norge også. Med dagens valutakurs, og for at det skal lønne seg for Bodil å reise over – vil jeg tippe at prisen vil ligge mellom 2500 – 3000,- for 2 fulle dager. Avhengig hvor det blir, og om hvor mye som inkluderes i kurset (utenom materialer) 

Automatisk tenker man Oslo, som det enkleste stedet å komme til. Det skal klaffe med flyvninger, og rimelig overnatting. Derfor sikter man hovedsaklig mot Oslo – denne gangen 🙂 

 

10 kommentarer

  1. Hei, dette hørtest morsomt ut, men er jo langt hjemmefra. Men passer det med datoene kunne jeg tenke meg å bli med 🙂

    Liker

  2. Interessant med tid sted og pris er selvfølgelig avgjørende. Hva med å inngå en avtale med Lillestrøm-Sysenter. de har allerede kurser. og mengder av stoff å velge i.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..