Vil du ha DET som ved din side står…

Siden Facebook kom, har jeg følelsen av at jeg er kommet mye nærmere venner og bekjente – både friviliig og ufrivillig. Jeg er kommet mye tettere på hverdagen til folk rundt meg – og får dekket behovene for livsoppdateringer. Behov, jeg ikke visste trengte dekkes. Til tider vet jeg faktisk hvor babyen til X bæsja i morges, at en av mennene ikke har byttet boxer i dag – og det mest interessante: «forbannet»…… Prikk prikk prikk.. DET er en status jeg føler jeg får mye informasjon utav, uten å kommentere med et ??? .

Ved å sjekke innom FB et par ganger til dagen, sørger den online vennskapspasseren på, at jeg feks vet:

 • Hun som giftte seg med Mr Dreamy (dengang) i B-klassen, er nå singel, og var såååååå bakfull, på en onsdag
 • Middagen til Mr. A bestod av grandiosa i går
 • Mensen til Frk B er 4 dager for tidlig ute
 • Familie C, har fått lus
 • At D ikke har fått sex fra E på minst  5 dager
 • Bikkja til F dreit i hagen til G
 • H er fortsatt stormende forelska i sin kone, og det er aldri noe negativt i det hjemmet
 • I er alltid stolt over barna sine, som aldri har gjort noe galt
 • J har brent årsavgifta, fordi han er lei av at staten skal ha pengene hans
 • K gir beskjed om at hele verden kan ryke til hel****  og at dama ´kan gå samme veien 
 • At L spiste et eple til lunsj
 • M har hatt løs avføring
 • N brukte alt for mye penger på netthandelen, og derfor tar O hevn og bruker like mye på sko
 • P er opptatt med å chille
 • Q vil gjerne kjøre pirattaxi i kveld, R er med som kompis, tilfelle politiet er ute
 • S er tagget av T, som oppdaterer at de er på fest
 • U føler seg opprørt….
 • V vil ikke…… 
 • W støtter og liker V sin staus….
 • X liker ikke…. 
 • Frk Y har prøvd seg på Mr A, som fortsatt ikke har oppdatert annet enn grandiosaen 
 • Z er blitt eksen til X 
 • Æ endret status til «komplisert» 
 • Ø lurer på om noen andre har hatt #den følelsen …
 • Å melder seg utav Facebook 

Til tider er jeg litt usikker på, om jeg nødvendigvis kommer nærmere vennene mine, med slike oppdateringer – eller som feks kun sier #denfølelsen. Osv.. Vi både underholder og «hever» oss på sosiale medier. Facebook , blogger, twitter, instagram. Er det slik at vi gjerne VIL fortelle alt, og alle VIL vite? Eller er det slik at folk egentlig ikke vil vite, men vi vil så gjerne fortelle? 😉 Uansett, så redder ofte FB dagen – men mange lattermilde oppdateringer… 

 

PS. Oppdateringene er tatt utav hodet mitt, det er ikke slik at vennelisten min reellt så slik ut i dag :.-) 

 

#tanker #blogg #blogging #mamma #mammablogg #hverdag #facebook #foreldre #skepsis #sosiale medier

8 kommentarer

 1. Huff, Facebook! :-p Hvordan overlevde vi egentlig «før i tiden»??
  Utrolig bra beskrevet dette, og jeg DIGGER bildet! 😉
  Jeg hadde face før.. men ble så jæ*»#a lei, og avslutta hele dritten i desember i fjor.. og du må tro at DET ble krise. Noen av vennene mine holdt på å ta helt av! «Er du ikke på Face lenger»?? Guri malla, hva gjør vi nå liksom? Hahaha.. Jeg holdt på å le meg ihjel. Er vi virkelig SÅ avhengige av det nå?

  Liker

 2. Psst: Jeg har forresten både firmaet mitt, og bloggen min på Facebook. Men det er ikke noe jeg reklamerer for! Bare til klientene mine, fordi Facebooksiden til firmaet mitt fungerer som hjemmesiden min! Da det er gratis..
  Jeg har ingen news feed, og kan derfor ikke oppdatere meg på noen andre! :-p Fordi det gidder jeg ikke, jeg har fått litt nok av hva folk spiser til middag, hvor de har vært og med hvem og alt dramaet! Det får jeg mer enn nok av her i bloggverdenen.. 😉
  Håper forresten at dagen din blir SUPER! ❤

  Liker

  • Unni: hehe jeg blokka en hel haug da jeg fant «sitter på dass»
   Da ble det litt nok ?? folk er til tider avhengig av å oppdatere hva de gjør og tenker. Filter er ikke eksisterende hos noen 🙂
   Dagen ble veldig bra! 🙂

   Liker

 3. Flire, lurte ei stund på om det var vennelista di, men nådde et punkt hvor alt ble for usannsynlig 🙂 Men artig og litt treffende 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..