God gammeldags lek

Mens jeg sitter å arbeider med Symagasinet 05 – kommer disse herlige bildene opp. Når gutta var små, var det veldig populært med de såkalte bilteppene. Man kunne kjlpe de i lekebutikker/interiørkjeder osv. Hvis du er innen håndarbeidsfaget, eller kjenner noen – hva med å sy en bilbane? Og med tilbehør til? Guttene hadde dånt, om de hadde fått noe slik, for 10-12 år siden. Men i dag er det mer «the real thing» som gjelder. Slik er det å bli gammelt nok for motorisert kjøretøy. Men for de som fortsatt måtte ha noen bilinteresserte, på under 120 i huset – kan dette være noe 🙂 

 

2 kommentarer

  1. Mye stilig leker. Mulig bedre for mor enn for poden? Type sunne, harmløse leker, skulle jeg mene. Ingen mulighet for å skade seg eller å sette i halsen? Nei, mine gutter var fra barnsben opptatt av å ha biler som var akkurat som de ekte i miniatyr. For ikke å snakke om hvor mye de lekte i den daue bilen vår i normal size..Men hva lager du bilteppe i slags stoff?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..