Den dårlige samvittigheten…

Gjør at man sitter å venter på at to brød skal kjøle seg litt. Etter å ha sagt «vi får se» (sikkert for) mange ganger – drog jeg på møte klokken 1830. Spørsmålet gjaldt om jeg kunne bake brød til påskefrokosten i 4 klasse, i morgen. Som læreren påpekte, de kjøpte brød og enn hvor hyggelig det var at barna tilbydte foreldrenes tjenester – skulle man ikke la seg presse til noe 🙂

Det var ikke Lille helt enig i. Hun presset ikke, det skal hun ha. Men en del spørsmål om det, ble det. Og jeg hadde ikke lyst å utelukke det, fordi hun ønsket det så sterkt.

Men Tårnfri hadde kveldsmøte….

Men kl 21 ble deigen satt. Jumbo passerte kjøkken og lurte på om det var nistebakst. Det ble forklart at det var til 4 klasse, og litt oppgitt la jeg til «tror Lille mener jeg er supermann og fikser alt», hvorpå 17 åringen sjarmerer mammaen med å svare; «gjør du ikke det da?»

I det øyeblikket ble det helt ok, og bake brød, sent på kvelden….:-)

2 kommentarer

  1. God morgen. Skal sei du fikser alt ja. Men når du får ei sånn lita men fantastsik setning fra jumbo, ja det er vel premie god som noen. Ikkje alltid man får høre så mye når dei er i den alderen. Dei såg gode ut også da. Eg hadde aldri klart å sette brød så seint, men så er eg ikkje super Tårnfri heller hehe. Ha ein fin dag uten stress

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..