En rytmisk gymnastisk innsats?

Kanskje ikke heeeelt… 🙂 Men, det er iallefall blitt en del produksjon i dag. Både Sonic kjole (forrige innlegg) og RG kjole, Missy og tights. Jersey med RG er fra Stoffbutikken, isoli fra Textart og ribb fra Jydsk Stoflager. Jeg falt for stoffet da jeg var hos Stoffbutikken, og jammen ble det ikke pent. Naboen vår er instruktør i RG, så knøtta gleder seg til å vise henne antrekkene 😛 

En Missy, for å bruker opp mer av stoffet. Nå er det tiltenkt en singlet og en truse – av de siste centimeterne. Er jeg veldig heldig, er det nok til en trøye/genser, men den tviler jeg på – selv med andre ermer. Time will show ! 🙂 

#textart #stoffbutikken #isoli #jersey #sy #søm #håndarbeid #hobby #homemade #håndlaget #bernina #juki1000 #sett #missy #mammaliv

3 kommentarer

    • gretashobby: Rykk og napp kjære du! Noen ganger syr jeg intenst, og tar hver en ledig stund til bruk. Og så kan det gå månedsvis før jeg rører strikkepinner eller symaskin plutselig. Når jeg ikke reiser, er jeg heldig å hjemmekontor. Det gir mye fleksibel frihet 🙂 Litt jobb, litt søm, litt middagslaging, litt søm, litt leksehjelp, litt søm, litt legging, litt søm… hehe 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..