Artig under…

Litt moro må man ha når man syr. 🙂 Små biter,kan bli artige truser. Super Mari og Olaf er morsomme å ha på trusa, nå er man er 7 år. 

Mange bruker blank FOE til å sy truser. Jeg elsker den mye blondeelastikken, legger seg fint, er mer elastisk og føles myk og god mot barnehud. Strikken kjøper jeg hos Jydsk Stoflager. Stoffene er fra Stoffbutikken. 

#trusesøm #undertøy #barn #mote #hobby #håndarbeid #homemade #bernina #juki #FOE #håndlaget

12 kommentarer

 1. Så stilige truser og den blondeelastikken var nydelig. Det hadde nok falt i smak hos frøken N her 😉
  Det mariostoffet er utrolig kult og jeg vet om en på 26 og ei på 9 som fint kunne hatt sånne «underplagg» 😉
  De to elsker å spille Mariokart sammen !!

  Liker

 2. *error* sette i gang å sy du liksom. Der sto jeg bakerst i køen ved utdeling av talent, det kan jeg love deg. Har dog kjøpt en brukt symaskin, så mamma skal slippe å ta med sin nedover fra Trøndelag når jeg må ha hjelp til å legge opp gardiner. 🙂

  Liker

  • Sparing og andre krumspring: Hehe, men det gjorde jeg også! Min tante var min håndarbeidslærer på ung.skole – det var såvidt hun kunne redde meg fra stryk :-p ble flyttet over til sløyd for å redde meg inn.. hehee…..

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..