Mix max mekke i?

Etter de siste smoothieinnleggene, har jeg fått et par spørsmål om jeg har «Drink&GO» systemet. Og svaret er nei, jeg har ingen smoothiemaker. Jeg bruker Kitchen Aid blenderen, som jeg har hatt siden 2014. KA har mange knallfine produkter. Jeg har Artisan kjøkkenmaskin, blender, waffle maker (sinnsykt TUNG sak), minifoodprosessor – like fornøyd med alt 🙂 De oppskriftene jeg har lagt ut, er for 2 – (ikke helt fulle) kaffeglass fra Rosendal. Jeg lager mye i KA blenderen, og kommer nok ikke til å kjøpe noe smoothiemaker – da jeg syns denne fungerer kjempefint. Dog bruker jeg nesten ikke glasskolben, bare plastkolben, som både er enklere å rengjøre og passe på. Ved besøk ++ bruker jeg glasskolben, om den skal settes direkte på bordet 🙂 

 

#kitchenaid #kitchenaidblender #smoothie #Mat #spørsmål #kos #helse #sunn 

 

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..