Mine favoritter i STRIKK0416

Litt av helgen går til arbeid. Det er egentlig helt ok, når man tenker på alle de fine dagene vi fikk på fjellet i uka. Det er rart med det, jo mer jobb – jo mer kreativ lyst har jeg. Jo mindre tid til å sy/strikke, jo mer lyst til det. Koblingsfeil? Eller rett og slett bare dårlig på selvdisiplin? Det er vel i grunnen slik, i mange sammenhenger i livet. Lekser, jo mer – jo mindre lyst. Hehe… i mitt liv er ville, skulle, ønsket, burde, skal – ord jeg kan sjonglere med, i mange sammenhenger. Men ikke alltid i de riktige. :-p Bude jobbe, ønsker å sy – ville sy, skal bare.. osv osv.. 

En liten Albert Åberg bor det vel i de fleste av oss. Og så er det varierende hvor flinke vi er til å styre han. Jeg er nok til tider en liten blanding av Solan Gundersen og Karlsson på taket. Fryktelig optimistisk til at døgnet kan utvides, og uendelig klossete og vimsete i prosessene mot å trykke så mye utav dagen, som overhodet mulig. 😛 Noen som kjenner seg igjen? 

Disse modellene kommer i strikk 0416, det vil si om et par måneder. Det er alltid moro å jobbe fremover i tid, samtidig litt skummelt. Fordi man skal være litt strukturert og tenke godt over, hva som kommer/kan skje. Å ønske noen god påske i juleferien feks, krever litt kontroll, hva man tror påsken vil bringe. Men moro? Absolutt..! Jeg elsker jobben min, og blir litt trist inni meg hver gang jeg snakker med folk, som har en jobb de hater. Jobb for å overleve, det blir et langt arbeidsliv. Men midt i all dårlig trøst for de – så er det ingen jeg respekterer mer! Tenk å være så sterk at man holder ut. Det står det respekt av. Hver morgen, står opp, drar på en jobb de ikke finner verdi – annet enn brød på bordet og penger til leien – og står i det. Jeg koser meg gløgg hver dag, og uner alle andre en slik glede over jobben sin. 🙂 

Jeg håper alle får en flott lørdag, og at de som avslutter vinterferien sin – har gode dager bak seg! God lørdag til alle sammen! 

 

#altomhåndarbeide #strikkemagasinet ##favoritter #strikkeselv #homemade #håndarbeid #håndlaget #jobbmamma 

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..