Strekk meg ut…

Når man syr, finnes det 1000 ting man bare må ha, bør ha, eller vil ha. Motivstrikk er en av dem. Jeg liker å sy disse rett på buksene, fordi de er fine, myke og praktiske. Man trenger ikke strikk, ribb ++++dobbel jobb. På enkelte ting, gjør jeg det på «gamle måten», med strikk og ribb – men liker godt den nye latmannsmetoden også. 

De nederste strikkene du ser, er undertøysstrikk. Genialt. De syr man trusekanter, hipster +++ og de blir så fine! I går endte Knøtta med to antrekk noe som gav valgets kvaler i dag før skolen :-p Tanken var å fylle enda litt mer på garderoben hennes, men ved nærmere ettertanke, skal man kanskje vente litt? 

Vaskemaskinen ruller med 10 meter stoffer. Sist jobbtur, kom jeg hjem med en søppelsekk med stoffer – disse var enda ikke pakket ut, da jeg fikk syrommet nede. Så i dag, ruller de rundt. Det skal leveres litt mer SY og STRIKK  idag, og så er faktisk håpet å få sydd litt til, i kveld 🙂 

Har du noen planer for dagen? 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..