Pynt i lange baner…

Som mange av dere vet, elsker jeg broderier. Stort sett alt jeg dekorer, er med tråd og broderienhet. Men, nå er det slik at Silhouetten fortjener å bli brukt til andre ting enn bare papir eller bursdagsinvitasjoner. Så da gjelder det å finne frem de x antall meterne med diverse vinyl – bombe at jeg har mye av det? 🙂 og sette i gang. Glitter er favoritten her, og hvertfall når det kommer til gavesøm – men det finnes så mange andre flotte motiver og farger også – så man bør leke litt. 

Ved flere farger er transfertape smart – da kan man legge lag på lag enkelt, og man har full kontroll på detaljene. Feks start med en tofarget, Panda feks, og legg sorte og hvite detaljer om hverandre! 🙂 

Planen i dag er jobb jobb jobb 🙂 Som alle andre også sikkert.. eller mange iallefall. Deretter stupe inn i ene skapet på vaskerommet, og hale frem noen kule stoffer jeg hadde glemt jeg hadde :p Dermed er det duket for et antrekk til Knøtta i dag, tror jeg 🙂 Med trykk på! 

#silhouettecameo #vinyl #skjære #sy #mammaliv #jobbmamma #kos #søm #symaskin #kutte 

3 kommentarer

  1. Blir spennende å se hva for noe lekkert dette blir!.. 😉
    Håper kulden ikke «setter seg» og at formen er bra nå!?
    Håper du deler bilder når du er ferdig, gleder meg til å se.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..