Fly me to the moon – eller København

Nå er det jobbing for full speed, mot avreise. Standard er at jeg reiser avsted på jobb, med alt for lite søvn i bagasjen – fordi jeg er så innmari dårlig på å disponere tiden min 🙂 Skal bare, skal bare – og så alt for sent i seng, tidlg opp = høy som en flyvemaskin på lite søvn. Men men… 

I år somi fjor, som mange år før det – går turen til København, men for andre gang, ikke bare med kollegaer. Men med en reisegruppe. Vi skal bo på samme hotell som sist, Admiral Hotel, et flott hotell i nærhet til Nyhavn. Utrolig flott, og god beliggenhet. Jeg elsker den gamle stilen på hotellet, og det er utrolig elegant inni. Målet med turen, er jo å få folk til å shoppe på messen vår. 🙂 Så jeg håper at turen blir like bra nå, som tidligere turer! 🙂 

Nå gjelder det bare å pakke, gjøre klar alt – kommunisere de siste ting med hotellet – og så gjøre seg klar for avreise. Det er alltid litt «surredøgn» i forkant av jobbreise, men alltid moro når rompa først har flytta på seg. 

Er du en liten globetrotter? Jeg elsker å reise. kanskje enda mer før, fordi nå reiser jeg så mye. Før var jeg i fyr og flamme hver gang jeg satt meg i bilen, fritid eller jobbreise. Nå er det blitt mer «vanlig». Men noen reiser er helt klar mer moro enn andre! Bare siste to årene har vært mye reising utenom jobben, og slik er moro! 

  • Paris  x2
  • London  x2
  • Poznan
  • Gdansk 
  • Side, Tyrkia
  • New York 
  • København 
  • Praha

I tilegg har det vært land og strand med jobben. Allerede nå, vet vi hvor ferden går til sommeren. Vi fikk smaken på «latmannsferie» i fjor, og tar en gjentagelse av den. Men det skal dere få vite om mer, senere i et annet innlegg. Men jeg frister litt med noen bilder fra Ving sine sider 🙂 

Men først, fly avsted til København – deretter Oslo 🙂 

#reise #copenhagen #jobb #København #ving #admiralhotel #jobbliv #mammaliv #jobbmamma #altomhåndarbeidemessen #altomhåndarbeide 

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..