Aldri gjort før – så det får jeg sikkert til! Undertøy!

I fjor høst, på Stockholmsmessen kjøpte jeg et kit til BH, fra BWear. Både jeg og flere lo litt, for det var egentlig lite sannsynlig at jeg kom til å sy dette. Men så ! Jeg måte innvie syrommet med noe, og det måtte være smått – og ikke så krevende pga formen. Dermed ble kitet funnet frem, og mønster fra Cloth Habit, fordi jeg ville ha et spileløst mønster. Det mønsteret jeg kjøpte fra BWear, var med spiler. Så tenkt, som gjort…. 

Dette er min aller første bh, altså «kladden». Men den sitter som støpt, og selv om den har litt barnesykdommer – er jeg kjempefornøyd, til å være første gang! Det er langt fra alltid, at jeg kan bruke «kladdene» .-p 

Måle, tegne av, klippe – måle litt til – og voila begynte delene å kommer frem. Stretchblonde, formstoff (til cuper) og kitet ble funnet frem… Og så var det å måle litt til… 

Premieretur for symaskinen, nede på det nye syommet! Føler meg som en liten unge, når jeg tredde maskinen og kjente på litt lykkefølelse! 

Jeg er så fornøyd med plassen! MASSE plass! 

Så slik ser en hjemmelaget BH ut, og vet du? Den sitter som støpt etter små justeringer – og det var slett ikke så skummelt som jeg trodde! Dette var supermoro! Nå er planen å sy flere! Og kaaanskje jeg våger meg på bikini? 🙂 

 

#sy #søm #håndarbeide #bwear #undertøy #hobby #Homemade #syselv #jobbmamma #kos #bernina 

24 kommentarer

 1. Den var jo helt super! Det hadde vært gøy å prøve 🙂 På et av bildene, det med coverlock og overlock, er det et trådløst strykejern som står der? Er det i så fall greit å bruke? Lurer på om jeg skal kjøpe meg et slikt 🙂

  Liker

 2. Så lekker BH 🙂
  Å ikke minst må det være supert å få tilpasset BH’n så den sitter perfekt på en selv.
  Ikke alltid like enkelt å finne noen i butikk som passer godt 🙂

  Liker

 3. Hei.
  Kjempe fin BH. Sitter med samme mønsteret og skal til å skrive ut, men ble så i stuss på cupstørrelsene. Med dette mønsteret har jeg tre størrelser mindre enn vanlig og lurer på hvordan du opplevde cupstørrelsen i forhold til det du vanligvis bruker? Har du noen innspill på dette?

  Liker

 4. Så flott, skulle gjerne prøvd selv.er det mulig å kjøpe mønster. Vekttap pga dårlig helse gjør behov for skifte…. har skiftet sydokke og så det er vel mulig å få til…
  Spennende og utfordrende…

  Liker

  • Liv skjæveland: Har du sett på wwww.bwear.se? Der selges det masse mønster. 🙂 Ellers pågår det jo en giveaway på Facebook, du kan melde deg på. Skjønner godt du har lyst å prøve og sy selv da 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..