Simsalabim – fra radiostudio til syrom

Jeg er så fornøyd!! Fra spisebord til kjelleren. Vi har 5 soverom, men alle er jo i bruk. Og vi har ett rom på ca 6-7 kvm der mediapappa har hatt kontor og studio. Ikke mange kvm, men takknemlige – når man er mange i hus 🙂

Nå som mediapappa har flyttet studio til byen, har jeg fått flytte ned. Og med hjelp fra mine flotte gutter og mediapappa, kom det på stell i kveld. Ikke noe stress med redusert form, med disse karene i hus! 🙂

Det er 3x Mickebord á 140cm som står på hver sin vegg. God plass til maskiner og stæsj. 2x billy hyller á 60 cm bredde i mellom + 1 billy hylle á 80 cm som stod fra før. På motsatt vegg, som dere ikke ser, ligger en expedit 4×2 delvis under trappa. Masse deilig hylleplass!

Jeg må selvfølgelig innrømme at på tross av denne deilige hylleplassen, er det fortsatt stoffer oppbevart oppe i boden, og samtlige skap på vaskerommet (5 underskap), så nok hyller – tja, får jeg vel knapt 🙂 Men til et liiiiiite forsvar, går ganske mange hyller til magasiner. X antall årganger av Alt om håndarbeide x3 varianter – tar plass :-p

For de som er litt skarpe i øyet, kan man se at «tapeten» er noe rar. For min del er den en fantastisk del av miljøet – men den er nok langt fra ordinær. Det er nemlig ullfilt! Pga studio og lyddemping, har mediapappa hatt ullfilt istedenfor plater, utenpå isolasjonen.

Jeg elsker at det ene bordet kan kun romme imac og kontorting. Her er det plass til å jobbe, eller leke med silhouetten. Den har stått nedstøvet på vaskerommet lenge.

Nå gleder jeg meg til at formen kommer helt på topp, og jeg kan ta det i bruk!

Ikke bare bare, å sy i stua… Tidligere satt jeg i gangen, det som etter ombyggingen i fjor – ble tvstue. Man har vært litt overalt :-p

Men nå! Tjoho! Ha en flott lørdagskveld alle sammen!

#mobilblogget #iphone6plus #syrom #hobby #håndarbeid #syglede #jobbmamma #søm #symaskiner

12 kommentarer

 1. Så herlig å få ditt eget rom til alt! 😉 Ble skikkelig fint!
  Og så godt å bare kunne lukke døra, uten å måtte rydde vekk noe…
  🙂 God helg!

  Liker

  • fjellgeitbundingen: Jeg har 5 maskiner. En kombinert sy og broderi, en overlock og en coverstitch maskin. De to andre er «vanlige» symaskiner som brukes i sammenheng med jobb. 🙂

   Liker

 2. Så flott…..jeg ønsker meg et eget kontor hvor jeg kan ha alle min jobbting og mine fagbøker, men det blir nå bare en drøm til jeg får mulighet til å innrede kjelleren. Så enda en stund får soveromet mitt være kombinert soverom og kontor 🙂
  Ha en flott søndag 🙂

  Liker

  • Gry Hege Johansen: Hehe… ting tar tid 🙂 jeg hadde ikke trodd jeg skulle få et slikt rom, før en av ungene flytta ut. Men så når mannen pakket ut studio først – så hurra 🙂 Håper du har hatt en flott søndag!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..