Er du klar for karneval?

Her for et par uker siden, la jeg ut noen minner fra karnevalssøm her i bloggen, Jeg sorterte litt bilder her om dagen, og da dukket opp et minne fra i fjor. Omtrent på denne tiden kontaktet mammanett meg, og ville ha med bilde av jentene som inspirasjon til karneval. Jentene har ved flere anledninger vært med å Alt om Håndarbeides inspirasjonssider, men de syns det var rart og moro å se seg på nettet – og noe som ikke «mamma laget». Altså magasinsammenheng 🙂 Rart hvor fort tiden går, og hvor fort man glemmer ut slike ting. 

Jeg fikk en mail, der noen savnet søm og at jeg la ut bilder av produksjon. Årsaken til det, er rett og slett at jeg ikke har sydd noe siden før jul 🙂 Maskinene står nedpakket, og jeg har ikke hatt tid til å pakke opp igjen.  Om et par uker flytter mediapappa kontor og studio utav huset, og DA skal jeg få fast sted å sy! Jeg gleder meg som en unge! Lite, men mitt – iallfall de dagene han ikke må sende hjemmefra, og må låne rommet :-p Store barn, kan også ha store gleder, av små ting. 

Så om en stund, blir det masse søm og aktivitet å finne her igjen, håper jeg 🙂 Målet er å sy litt sommertøy, ja du leste riktig! I slutten av April går turen til Nicaragua, og da er planen et par shorts, og topper. Grugleder meg!

#søm #altomhåndarbeide #karneval #kostymer #fastelaven #syselv #håndarbeid #hobby #homemade #håndlaget #symaskin #minner #kos #lek 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..