Søndagsfrokost á la LCHF

På denne tiden i fjor, var fettinntaket høyt, karbonivået lavt, moralen på sitt beste og motivasjonen for å få ned kiloene på topp! I motsetning til 2016, der jeg har innsett at lysten og innsatsviljen traff på Solan sin motstand den 31.12.15 – og at det vanskelige ikke er en bagatell, men en utfordring.. 😛 Ingen nyttårsløfter, og ingen LCHF eller noe. Eneste, et godt, sikkert løfte om å ikke gjøre noenting – jeg trenger å lage løfter om!! Men, noe av målet i fjor, var å være på diett – lykkelig, Hvorfor spise mat man syns er passe, eller ekkel – fordi man skal ned et par berømmelige kilo? Nope.. det gikk MENGDER med egg og korn, i leten etter det perfekte måltid, mang en gang 🙂 

Jeg tenkte å dele denne frokosten med dere i dag, mye fordi jeg vet at mange av dere som følger meg fast – har blitt bitt mer av Solan enn er meg i år – og er optimistiske, helt til toppen av furua, og holder ut dietter og kurer. Denne frokosten er god, LCHF/Lavkarbo og skikkelig søndgsfeeling! 

Ostepletter dynget med godt pålegg. NAM! 8 stk:
4 egg
6 ss sesamfrø 
1 ss fiberhusk 
1/2 ts bakepulver
4 dl revet ost

Bland alt og la svelle i 15 min. Smør 8 pletter på bakepapir og stek på 225 grader, 10-15 min. De skal bli gylne. La de avkjøle litt, gjerne på rist. 

Pålegg på denne varianten: 
En god skje med syltedressing (hamburgerdressing, tidligere lagt ut oppskrift – hamburgerne) 
Rucola
Kokt egg
Stekt bacon

 Kos dere ! 

#frokost #lchf #diett #kosthold #mat #oppskrift #dele #familieliv #mammaliv #mammablogg #nedivekt #pappaliv

13 kommentarer

 1. Nydelig frokost det der. KAsnkjee g skalprve den varianten av frokost også. Hvertfall dei brøda. Er redd det er litt mye eggesak. Den smaken forsvann i dei eg lagde i forgårs. Du kan sjå oppskrift og beskrivelse på innlegget i går.
  Masse spennende på bloggen din. HAr ei datter som syr når ho har tid. Likte den boka.
  Ønsker deg ein fin søndag

  Liker

 2. gretashobby: Med godt pålegg under, så smaker det faktisk ikke så veldig egg. Veldig godt syns jeg. Skal sjekke innlegget ditt.
  Så hyggelig du synes det! Ha en flott søndag!

  Liker

 3. Jeg klarte meg en uke på lavkarbo, så ga jeg opp. Jeg har lyst å gå ned i vekt, men ikke ved gærne dietter eller sulte meg. Heller spise ordentlig mat og bare komme meg ut og gå. Selv om det blir lettere når snøen forsvinner 😉

  Liker

 4. Så skal det sies at jeg nettopp spiste is og nøt det ganske mye, og avsluttet med litt potetgull 😉 Livet er til for å nytes. Selv om det hadde vært fint å blitt tynn på magisk vis 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..