Lov med en liten self-boost?

I fare for å virke helt kørka, selvopptatt, egosentrisk og alle de resterende, flatterende, dekkende synonymene det måtte finnes – så har jeg bare lyst å poste denne her… muligens søndag, kjedelig, sitte stille, brukt opp kreativiteten – spiller inn, men so what. Litt mindre jantelov akkurat nå, og here goes! 

I høst la jeg ut bilde av Wiola kofta mi på en et par grupper på Facebook. Her er faktisk gipsen for kort tid siden, kommet av, og jeg husker jeg humpet meg ut på trappa, for å få tatt et bilde av jakka. 

Det som er litt morsomt er at dette bilde tok jeg for noen dager siden. Nå er det enda flere kommentarer og enda flere likes – enn det var da jeg skjermdumpet det. Forfatteren av boken/designeren har jeg truffet flere ganger hos Gyldendal, i sammenheng med bøkene våre – men det er likevel utrolig stas når jeg ser hun tagger, og roser min variant av jakken! 🙂 Når man ser hvilken suksess denne jakken ble, i strikkemiljøet – det er da man i et svakt sekund skulle ønske at det var i ett av våre magasiner den hadde vært.. hehe 🙂 

Sånn da var dagens selfsteam ute… nå er det nok… :-p 

 

#wiolakofta #koftestrikk #strikk #strikking #gyldendal #lekmedtradisjoner #strikkebok #strikkemønster #Håndarbeid #homemade #hobby #håndlaget

16 kommentarer

 1. Hvorfor skal det ikke være lov å skryte av seg selv? Jeg synes det skal være lov jeg! Når vi er fornøyde med noe vi har oppnådd, sagt eller gjort, synes jeg vi kan få vise dette, til verden! Klappe oss selv litt på skuldra og si «jeg greide/ gjorde/ sa dette!» ❤

  Liker

 2. Å være stolt av noe, er ikke egoistisk! Å av og til dele litt av dette med andre, MÅ være lov!
  Drit i den dumme janteloven!! Bare tull! Den er der kun for å undertrykke oss, og gi oss dårlig selvtillit! ❤

  Liker

 3. Hei! Inspirert av bildet ditt har jeg startet på min egen Wiola. Nydelig fargekombinasjon.
  Synes du har truffet så godt med vidden på ermet. Kan jeg spørre, hvor mange masker la du opp, hvilket garn?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..