Da slipper jeg nyheten – BOK nr 2 !!!

Kanskje noen husker at jeg jeg for 1 uke siden postet bilder foran denne døren igjen? Det vil si at arbeidet hos Gyldendal, er nok en gang i startfasen. For de savnet mindre str i Pluss boken (sier seg egentlig selv, at pluss bok mangler minste str… :p ) så kommer vi altså nå med bok nr2, for de i str 34 – 44. Over 200 modeller er levert inn, og skal siles ned… ingen lett jobb! 

Under her, gir jeg deg en liten smakebit av hva som er levert inn av modeller – og hva du kanskje kan vente deg, kommer i boken! 🙂 Spennende!


+++++++ vanvittig mange flere… samtidig kan jeg slippe en mininyhet, og det er at etterhvert, kommer det noe for de mindre, minste og i «mellom» – også 🙂 

 

#altomhåndarbeide #gyldendal #jacobsenpublications #bøker #håndarbeid #hobby #sybok #søm #syglede #syselv #jobbmamma #redaktør #forfatter

21 kommentarer

 1. Så spennende ja….og masse flotte klær ser jeg 😉 Den som bare hadde vært litt mer kreativ men jeg har likosm holdt meg til å sy småting som baby/barneklær, gardiner og luer. Ikke så mye mer spennende her i gården kan du tro 🙂
  Mulig det kan ha noe med min tålmodighet å gjøre…hehe 😉

  Liker

 2. Ja, det kan jeg tenke meg! Helt sikkert en herlig følelse!
  Jeg har alltid hatt en liten «forfatterspire» i magen, helt siden jeg var tenåring. Og drømmer nok fortsatt litt om å gi ut bok, en gang..
  Mhm.. Leter litt etter en frase her nå, kjenner jeg.. :-p ….Hvordan var den igjen…
  Jo: «time will show» Hi hi..
  Kommer alltid til å tenke på deg, når det gjelder denne der..

  Liker

 3. Jepp, gjødsel, det skal jeg huske! 😉
  Lover å oppdatere deg.. Hihi..
  Gleder meg til å høre (lese) mer om bokplanene dine!
  Ønsker deg en fiiin lørdag! 😉

  Liker

 4. Åååå så spennende, denne skal jeg ha når den kommer 👏🏼👏🏼👏🏼 er så imponert over deg å hva du får til i en ellers hektisk hverdag – skjønner jo at du syns det er morsomt. Flinke inspirerende deg 🙂

  Liker

 5. Hurra! Jeg må innrømme at jeg var ei av dem som ikke kjøpt forje bok pga str. Så denne gleder jeg meg til!
  Tips jeg håper du eller noen andre tar til seg: bok /blad med mønster kun til menn! Jeg har 3 gutter + mann jeg syr til. Å finne mønster til dem er vanskelig, finne kule mønster.. Umulig!
  Men JEG gleder meg til høsten og denne boken 👏👏

  Liker

 6. Lykke: Heisann! Så moro at du gleder deg til boken! Mønster til herre må nok noen andre ta seg av, da vi har for lite modeller som noen kommer til å ville sy :-p Gleder meg til at boken kommer også ! 😀

  Liker

 7. Wow her var mye flott 🙂 Du er bare så utrolig flink. Jeg blir så inspirert av deg, håper jeg en gang klarer å sy klær. Får se når jeg mottar bøkene jeg vant av deg, da skal jeg prøve meg på noen plagg. Og får jeg til å sy noen klær fra boken, så skal jeg nok blogge det 🙂
  Ha en superfin kveld 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..