Sy og dans til karneval…

Da jentene var små, var det obligatorisk å svette over symaskinen, med rennende stygge ord og diverse annet upassende tilhørig oppførsel – kvelden før karnevalet. Har du vært der? Det å ALLTID starte for sent med noe, thats me.. Ikke bare det å sy, men det å komme på, hva man skal sy – kvelden før, er ikke alltid lett. Men når jentene var helt små, satte de iallfall ikke noe kriterier selv…  

Det ble det noe annet av, når de ble litt større. Slik som dette kostymet. Klatremus Spillemann x 2. Enkelt, men likevel litt tidkrevende. På denne tiden hørte vi Hakkebakkeskogen til vi fikk gnagsår i ørene, og jentene elsket den lille syngende musa. Så hva annet, enn den søte karen – skulle de være, på karneval? Som sagt, så gjort . kvelden før :-p 

For dere som får litt hetta av dette opplegget mitt, så går det an å være ute i god tid! Det jo ikke obligatorisk med nerveproblemer eller angst i forhold til det å sende ungene på karneval 🙂 Det trenger ikke være så avansert heller. Du kan feks ta tøy du har fra før, og pynte litt opp slik som «kostymene» under her. Eller du selvfølgelig kan ta det helt ut 🙂 

Alle disse kostymene er fra arkivet til Alt om Håndarbeidet SYmagasin. Har du et lite «lager» av disse hjemme, kan du søke i onlinearkivet, og kanskje finne en favoritt? Det er moro å sy kostymer. Men helt ærlig, er jeg glad den tiden er over…. 🙂 

 

#Altomhåndarbeide #jobbmamma #mammaliv #magasiner #inspirasjon #håndarbeid #hobby #lageselv #homeade

 

8 kommentarer

  1. Så flink du er!! Også gjort «bare» kvelden før da… Wow!
    Ja, den som var flink til å sy.. :-p Hvis jeg får barn er jeg redd det blir kjøpekostymer!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..