Tid for kos – søm og inspirasjon

Jeg sitter å venter på filer til Symagasinet 03, som skal redigeres. i den anledning ble jeg sittende med kaffekoppen og titte bort mot hylla, der jeg har litt syting stående i stua. Normalt opp mot deadline, hverken syr eller strikker jeg noenting. Dritlei hele håndarbeidsfenomenet, og proklamerer høylydt og tøff at jeg ALDRi skal sy eller strikke mer. Nå er det kort tid til reiseperioden starter igjen.  Messer står for tur – og dermed har jeg litt lite tid til hobby/fritid. Hva annet enn sytrang melder seg da? :p 

Har du det slik noengang? At når du burde prioritere og disponere tiden din nøye – det er da alle avsporingene dukker opp? 🙂 

 

#tanker #håndarbeid #Jobbmamma #magasiner #altomhåndarbeide #bernina #symaskin #søm #syglede #håndarbeidsglede #hobby #sy #mammaliv

11 kommentarer

 1. Nå er det slik etter nye maskinen kom i hus så har jeg faktisk fått bestilling på gensre. Kos å sy men de vet hva jeg legger i dette så de gir meg penger for dette nå. De ser at det blir fint . Etter rosen i fjord etter julepresangene var det ekstra gøyt å se at noen vil ha mer klær. Si det slik at den mest stillegående maskin jeg har vært borti så fryd og sy. Men merket også før jeg satt i gang så deilig det var å kjenne å føle så deilig det var med puse fra alt sy og strikkingen jeg har gjort i 2 år. Først da en ny maskin kom i hus ingen rop kom å sy, men sy når det passer meg. Ha en fin tid forann deg og håper du får ett godt år 2016 med de ønsker du vil oppnå.

  Liker

 2. Jeg kan overhodet ikke sy, men har sett meg ut en Berninamaskin jeg skal kjøpe. Ble litt oppmuntret av å se at du som proff har samme merket 🙂 Har lyst å lære meg å sy ordentlig etter hvert, hadde vært så gøy med et egensydd plagg.

  Liker

 3. Iselin Mathilde: Proff er å ta litt vel hardt i, men takk for komplimentet! 🙂 Så flott som du strikker, så gleder jeg meg til å se hva du tryller frem! 🙂 Så moro at du har bestemt deg for maskin! Er det B330 du har bestemt deg for?

  Liker

 4. Vel, du livnærer deg jo på håndarbeid, så da regnes du vel som proff? 😉
  Nei, er Bernina Bernette Cannes 3. Regner med at det er en mye billigere maskin enn du har? Men den virker veldig grei, og forhåpentligvis er den såpass grei at det går an å sy kofte med den (samedrakta, ikke strikkejakka) etter hvert.

  Liker

 5. Iselin Mathilde: Hehe, nå ja. Det kan nok diskuteres, men vi kan late som? :-p
  Ja det er en billigere, men ikke gærn. det er en helt grei maskin å starte med. Den vil nok dekke behovet fint, inntil du evnt blir bitt av basillen og vil ha noe større :p

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..