Sewing favorites – Symagasinet 03

Så var man i gang med Symagasin 03. Det er både positivt og stressende, på en og samme tid. Jeg klør i fingrene etter å sy, og samtidig er det stressende og ikke ha tid til det.  Det er litt slik som små trass barn har det. Jeg vil jeg vil, men får det ikke til … 🙂 Livet er innimellom et lite kinderegg. Det vil si jobb + familie + fritid = overkommelig. Når de stundene/dagene slår til, er det bare å omfavne de – og kose seg glugg ihjel! 🙂 

Vi er akkurat ferdig med jul – og det føles litt rart å sitte og arbeide med påske. 🙂 Men slik er det, vi ligger en del foran den reelle kalenderen i produksjon. Men disse hønene syns jeg er så søte.. 🙂 

Sansebok, sanseklut – da jentene var små, lagde jeg små sansekluter. Man puttet cellofan inni dem, noen små lapper med ris i ++ ting skulle lage lyd, kunne kjennes på, smakes på osv.. jeg fikk minner om disse, da jeg begynte å redigere sidene om sanseboken. Super gave feks! 

Mye fint i månedens Symagasin 03! 🙂 

 

#altomhåndarbeide #jacobsenpublications #magasiner #håndarbeid #hobby #homemade #sm #symaskin #syselv #syglede 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..