Lys og filterlek

I min Canonpakke, der jeg fikk en Pixma skriver til test – var det også #shareyourlove box med. #Canons kampanje før jul, gikk ut på at du fikk en gaveboks med på kjøpet, til verdi 2300,- om du kjøpte et kvalifiserende produkt. En ypperlig mulighet til å være litt egosentrisk. Kjøp en Canongave, og behold gaveesken 🙂 

I esken lå der kuponger til 1 års ab. på Lightroom, Photoshop, Adobe Cloud og Adobe Magazine. Utrolig kjekt! 

Har du lekt med lys og filter, på kamera og software før? Man kan male med lys, der har jeg ingen gode bilder nå – men det er dødskult. Lang lukketid og riktig belysning. Med å leke forsiktig med lyset, på lang lukkertid – kan få en viss «bevegelse» i bildet. Ved å bruke filter i etterkant, feks #Lightroom eller #Photoshop, kan du få et utrolig kult uttrykk på bildene dine. Disse to er tatt på M – 30″ lukketid F22. Morsomt å leke med lys og kamera 🙂 

Jeg har tidligere fått spørsmål om hvilke kamera jeg bruker. Til høyre kan du se en liste over utstyret mitt. Jeg bruker kamera en del på jobb, samtidig som hobby er en stor del av bruken. Jeg må innrømme at G7X er en del i bruk, da den er så liten å hendig. #Canon7DmarkIi er et fantastisk kamera (disse bildene er tatt med det) men det er tungt og stort. Ikke noe direkte veskevennlig allrounder. 🙂 Om du ikke har testet, forøskt deg på lyslek, det er utrolig moro! 

 

#canon #canonnorge #canon7DmarkII #kamera #foto #adobe #software #lightroom #photoshop #lyslek #redigere #filter 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..