Trendy strikk….

Strikk er og har vært, inn en stund. Det er kanskje ikke så overraskende. Men en ting som er litt overraskende er hvor mange som driver med strikking. Fra helt unge, til eldre. Det er fantastisk å se alt det flotte som trylles frem, på x antall – ikke-mulig-å-følge-med-på FB sider. I dag er det Kreativ Strikk, designermagasinet vårt – jeg arbeider med. Dert er så mye kult der. (Og ja, absolutt ikke kult også… hehe) Disse to er mine favoritter i første bolk. Vi lager over 50 styles denne måneden, så det er litt arbeid med magasinene – men gud så moro det er å lage inspirasjon til andre! 🙂 Disse modellene kommer i Kreativ Strikk 01, som kommer for salg om en måneds tid. 

#kreativstrikk #altomhåndarbeide #jacobsenpublications #redaktør #håndarbeid #strikke #homemade #hobby #garn #mammaliv #jobbmamma #redaksjon

10 kommentarer

 1. Ja jeg har det, men er ei som liker det klassiske så passer ikke moten meg er det moro å følge andre uten å delta da 😛 Men FB gruppene florerer av utrolig mye lekkert! Hadde man bare hatt masse masse penger og minst like mye tid ekstra så man rakk å strikke ALT man ønsker seg. Ok, trenger større plass til å oppbevare det også 😀

  Liker

 2. Ramona2010: Hehe… jeg trenger mer standhaftighet jeg, til å fullføre det jeg begynner på. Syns det er morsommere å starte enn å fullføre til tider 🙂 Og oppbevaring ja, det er absolutt et tema her hos oss også 🙂

  Liker

 3. ser den. Synes det er så deilig når jeg ser det er nesten klart at jeg ender med «jeg skal bare» og vips ferdig. Til min mann sin store fortvilelse. For vi kommer oss aldri noe sted når jeg er i det moduset 😀

  Liker

 4. haha, den ser jeg ja. Det er sånn her også. I går var jeg dønn stiv i fingrene og albuene av intens mønster og strikking 😀 Tunga rett i munnen. Hadde jeg ikke vært så sliten hadde jeg sikkert strikket det ferdig i natt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..