Gleden ved å sy, strikke, foto – eller hobby generelt…

Jeg sitter å ser gjennom bilder i sammenheng med jobb – og skal plukke ut bilder ++ til videre bokprosjekter. 2016 blir minst er like spennende år for min del, som 2015 var. Med enda en bokutgivelse sammen med verdens beste forlag; Gyldendal – reiser, messer, opplevelser +++ jeg elsker fortsatt jobben min. 2015 ble et veldig rykk og napp år, når det kom til hobby – jeg håper at 2016 blir et mer «stabilt» år, med mindre rot og mer strukturert søm 🙂 

Flere ganger har jeg nevnt at det å ha en hobby, er supert ! Det er ren reinkarnasjon om bare man finner tid til å sette seg ned med det. 🙂 Men så er denne tidstyven. Min tidstyv har mange navn; lat, lite ork, Netflix, trøtt, og nevnte jeg lat? Det å rydde frem ting, planlegge +++ sliter jeg litt med. I tillegg har jeg ikke bare en hobby – noe som hadde gjort livet betydelig enklere både tidsmessig og ikke minst økonomisk (noe man bare delvis innrømmer, det siste…. ) Men i tillegg til søm og strikk, har jeg en dyr hobby, som ligger i bager i gangen.. blanke, fine, minneskapende ting.. men som også blir neglisjert. Hvert år betaler jeg kontigenten til fotoklubben, og tenker NÅ! Men i Mars, har jeg allerede vært borte 2 av 6 møter, ikke funnet tid til medlemsmøter +++ så da raknet det igjen… 🙂 

Strikking er kanskje det enkleste.. det kan man jo ta med seg stort sett overalt. Noe jeg ofte gjør. Reiser med strikketøy og Netflix er genialt. Men, så kommer en annen faktor inn, det tar så mye lenger tid!!!! I forhold til foto og søm, så er strikking… tregt.. har vel ikke såååå mye med sjefen som styrer pinnene? Eh.. ok, jo da litt.. men lell 🙂 Surrevimsen meg, og tregstrikk, tja… bare passe kompatibelt. Men det har vel litt mer med tempoet jeg liker å rase frem i, enn strikkens kunst. 

Har du noen hobbyer som opptar deg? Tid og kanskje penger? 🙂 

 

#hobby #homemade #håndarbeid #søm #sy #strikk #strikking #lageselv #foto #bilder #kos 

9 kommentarer

 1. Hobbier tar tid og koster penger, men jammen er det sunt å ha noe å drive med 🙂 Har hatt mye greier opp gjennom årene, hund, hest, fotografi, og nå er det strikking og blogg. Har aldri hatt så billige hobbier før, som nå 😉 Strikking og Netflix er en match made in heaven!

  Liker

 2. Vi har de samme tidstyvene☺ jeg prøver å lære meg søm og må øve men siden jeg tydeligvis liker alt som har med tekstil og ikke minst garn så har jeg utrolig mange prosjekter på gang.

  Liker

 3. Takk for kommentaren din på bloggen min. Må si jeg ble positivt overrasket når jeg gikk inn på bloggen din. Jeg er ute etter å finne håndarbeidsbloggere som jeg kan følge for inspirasjon og tips – fortsett med det gode arbeid, du! Du har fått en ny følger og takk for du snublet innom bloggen min 😀

  Liker

 4. Lillennas Verden: Så hyggelig! Alltid hyggelig å kunne inspirere noen. Og ekstra hyggelig siden det er det jobben min går ut på 🙂 Jeg likte bloggen din også veldig godt, så du får nok noen flere kommentarer fra meg også der 🙂

  Liker

 5. Jeg øver meg på å sy klær, men jeg er ikke så flink å sette meg ned å faktisk gjøre det! Det blir helst korssting og strikketøy isteden…

  Liker

 6. Så kosligt me hobbyer.. Selv liker eg veldig godt og ta gjenbruk altså møbler som gis vekk og pusse dem opp.. Maling og nye knotter.. Helt nytt møbel etterpå 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..