Bakemester Harepus og hans lille hjelper…

Snakk om å finne ytterpunktene i hylla si i dag. Familiekokeboka med masse nydelig og helst sunn mat, og Hjemmebakst av «Passion4Baking» med ikke fuuuuullt så sunt utvalg – men akk så godt! I den førstnevnte er det et utrolig godt grytebrød, det står nå til langstidsheving. Fra den andre boken står en deig med «dinner rolls», nydelige rundstykker. Obligatorisk for ungene her i huset, er hjemmelagede rundstykker og sprøtt bacon – når vi har blomkålsuppe. Og den, den skal selvfølgelig også være hjemmelaget 🙂 I gryta venter nistebrød, planen er bare å få i hus litt crispsalat, ta opp skinkepålegg fra fryseren og vips, så er vi klar for skole i morgen! 🙂 

Liker du å bake? Jeg er LITT for glad i det, spesielt hvetebakst. Men jeg ser ut som en ventende trillingmamma i 4 måned, når jeg spiser det jeg lager :-p Barna elsker det, men det er jo ikke det sunneste og mediapappa eser like mye som meg.. hehehe. Men akk så godt. Og det finnes mye godt grovt også, men det forsvinner ikke like fort 🙂 En periode gikk det i laktose og glutenfritt her, for å teste litt hva jeg tålte, og det er ikke helt det samme! Selv om man nå får masse gode erstatninger. LCHF, man blir relativt lei av egg og fiberhusk der også. Så målet får være, å bake litt mindre, og spise litt mindre – men kose seg når man kan… hehe

Nå skal snart suppe settes på kok, rundstykkene i ovnen – og så er jammen meg halve dagen snart gått. Hva har du for middagsplaner i dag? 

 

#bakst #hvetemel #møllerens #rundstykker #grytebrød #familiekokeboka #passion4baking #bsake #hjemmelaget #middag #suppe #mat #kos #familie #mamma #mammaliv #foreldre

6 kommentarer

  1. Ble litt vel sulten av de lekre bollene. Tydelig at du baker litt ja.
    Liker å bake, men blir litt bremset av dårlig plass, og dårlig kjøkkenutstyr( håndmikser….hehe). Men ble mye cupcakes en periode. 🙂
    Har selv fire barn, og syns selv jeg ser veeeldig gravid ut noen ganger. 😉 Magen tåler ingenting lenger…..

    Liker

  2. minhundeverden: vi har et par «nistepakkevegrere» her i huset, og dermed er det blitt litt baking, i håp om fristende nistepakker. 🙂 Det har faktisk hjulpet. Arbeidsutsyr er halve jobben. Jeg hadde en kenwood major før, som mange ville forgudet. Men den ble rett og slett for stor. Nå har jeg en Kitchen Aid, som er i bruk nesten daglig 🙂 Nei, ett glass vann, så står jo mage i spenn hehe..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..