God Jul med damp og juledager

For det ER jul enda? 😉 Julen varer ikke helt til påske her, men hvertfall til over nyttår. Dagene etter hjemkomst har gått i et forrykende tempo, så dessverre er både blogging og andre sosiale medier, blitt helt glemt. Eller, dessverre? Er det ikke helt ok, at man fokuserer på familie og gode dager, istedenfor å sitte med nesa og livet inn i en skjerm? 😉 

Lille julaften har vi tradisjon å samle familie og venner til spekemat. Superkoselig og selvfølgelig den evige slitte, gode, gamle Grevinnen og hovmesteren på tvskjermen. Julaften var her hos oss, 10 stk rundt bordet, med gaver, og full mage – alt for full mage, som alltid. 🙂 

1 dag var skikkelig rolig, deilig dag her. Vi hadde julefrokost med familie, og resten av dagen gikk til å sløve. Noe som passet meg ypperlig, med feber og hoste. 2 dag er det den årlige familiegalskapen på mediapappa sin side. Onkler, Tanter, søskenbarn, fetterssbarn osv osv osv.. samlingen varierer fra 27 til 45 fra år til år 🙂 Koselig, men kaotisk, og aldri kjedelig. 

Hvilken julegave satt du mest pris på ? Alle sammen? Jeg fikk masse fint til jul, og fra ungene; morsomme og fine gaver. Alt fra hjemmelaget til kjøpt. I tillegg fikk jeg ladbart strykejern! Genialt! Ideen til ønsket fikk jeg på Symaraton i Sarpsborg, da damene der hadde et slikt. Det festes til bord eller strykebrett og stryk i vei. Det som var så genialt med dette, er at det også er freemotion – man kan stryke skjorter +++ ved kun å ha det hengende på kleshenger. Ai laik! Jeg tror dette er definitivt den beste gaven i år. 

I dag skal vi til naboen på koldtbord, i morgen er det til svigers på ribbe, og dagen derpå – siste nabo for pinnekjøtt. Det er både rart og fint å slippe unna med 1 middagslaging selv, i romjulen :-p Hvordan er din romjul, mye besøk og kos? 

Fortsatt god jul! 

Ps. Noe å se på i romjulen? NRK viser symesterskapet i reprise, nå i romjulen! 🙂 

 

#godjul #gaver #side2 #blogg #familie #bestegave #søm #sy #hobby #håndarbeid #syglede #mamma #mammaliv 

4 kommentarer

  1. Tone: Ikke jeg heller, før jeg så dette i November. Jeg irriterer meg ofte over ledningen, og nå er det slutt på det ! 🙂 Er lite skjorter som strykes her *blush* så det blir nok mest for hobby og jobb dette her 🙂

    Liker

  2. Hadde jeg stryket klær oftere hadde jeg også villet ønsket meg en slik 🙂 men her hjemme stryker jeg kun bunadskjorter og karate drakten til guttungen :p

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..