Gull er lykke?

Innlegget inneholder produktreklame

Bilde er fra Canon Norges Facebook side: https://www.facebook.com/CanonNorge/?fref=ts

 

Er du enig? For min del, er gull lykke! Og når man ikke har vært heldig nok til å vinne den «ekte varen» enda, så er det vel perfekt å evnt vinne en god erstatning? På Canon Norge sin Facebook side, kan du nå vinne den lekkerbisken! Har du sett noe så kult? I min gullifisert verden, er det ingenting som ser mer fancysmancy ut enn denne! Det er  i samme serien, som den vi har fått i hus, men i gull og med scanner! Nå pågår det en konkurranse, der du kan vinne den (burde egentlig ikke dele det, i håp om å vinne selv.. :p  ) Du må vise hvor du ville plassert skriveren, og dermed er du med i trekningen! 

Da vi innredet den store gangen vår, gjorde vi den om fra gang til tvstue. Her har vi tv, stor sittebenk og i tillegg bokhyller, med bla bøkene jeg får i jobbsammenheng. I denne tripp trapp hyllen, ligger alt Canon utstyret vårt, sammen med printeren. I tillegg ligger det kilovis med håndarbeidskunnskap over! Absolutt her, sammen med gullmacbooken, hadde det vært flott å ha skriveren. Dermed ser «alle» rett på den, når de ser på tv, kommer ned trappa eller kommer inn i huset til oss! 🙂 For denne var egentlig et kult syn! Elsker gull! :-p 

Som du ser, så er gull i fokus.. hehe, og hva kompletterer vel bedre enn en Gull pixma? 🙂 

Ikke glem Share your love kampanjen heller, om du velger å løpe til butikken selv. Enkelte Canon produkter kvalifiserer til Share your love boksen, der du får MASSE flotte ting. Her får du både produktkoder til Adobe, gavekort +++ en samlet verdi av 2300,- så her kan det lønne seg å kjøpe Canon produkt. Kjøper du julegave til noen, kan du jo beholde boksen selv ! 🙂  Nedenfor kan du se hva SYL boksen inneholder. Jeg DIGGER innholdet! Nå krysser jeg fingrene for en gullskriver, hehe…:) 

#Canon #shareyourlove #foto #bilder #pixma #printer #skriver #verdi #kampanje #familie #skriver #blogg #mammaliv #kreativitet 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..