Den som venter på noe godt….

Sponset  og med produklinker

…venter ikke forgjeves sies det! 🙂 Patroner til den her dingsen, det ble vi visst ikke helt i mål med. Jeg manglet nemlig 1 ekstra, i tillegg til multipacken jeg kjøpte. Så nå venter jeg på en såkalt PKBG eller noe, og den skal ankomme i dag, og dermed er vi i gang! Kalender og stofftrykk, er noe av det jeg MÅ prøve. Gavemoro de lux, håper jeg! 🙂 Jeg funderer også på om jeg kan bruke denne, sammen med silhouetten, og lage barnetattoveringer – jeg har noe stæsj liggende til det. Må testes! 🙂 

I mens jeg får denne i gang, kan du jo litt i tidligere innlegg eller på www..canon.no/shareyourlove for mer informasjon om kampanjen de har nå, frem til 31 Desember. 

#canon #canonorge #shareyourlove #canonshareyourlove #foto #printer #blogg #bilder #kreativ #hobby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..